2013-03-27 09:56:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kínos helyzetbe kerülhet

Napi horoszkóp március 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyi problémák nem szabad, hogy elkedvetlenítsék. Ha ilyesmivel szembesül, gondoljon arra, hogy az élet ennél több is és szebb is. Persze, ha ön dominanciára tör, akkor ez kevés az örömre. De arra az uralom sem ok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sokat jelentenek önnek az apró kedveskedések. Valaki a környezetében nagyon is ért hozzá, hogy ilyesmivel belopja magát az ön szívébe. Ha úgy érzi, hogy az illető már önnek is többet jelent, akkor tegyen egy próbát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kínos helyzetbe kerülhet: a konfliktus ugyan feloldhatatlannak tűnik, akár azért mert ön és a felettese, akár mert a kollégája és a felettese között alakul ki. Mindenképpen önnél van azonban a megoldás kulcsa. Diplomatikusan!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába vágyik a szerelemre, ha máshol keresi azt, mint ahol fellelhetné. Ha odamegy, ahol nem várják, ott azt kapja, amit nem várt. Pedig volna olyan is, aki szívesen fogadná, és elhalmozná önt kegyeivel. Még mindig nem tudja, hogy ki?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Izgalmas napra számíthat. Nem lesz felhőtlen, hiszen az izgalomnak tétje is lesz. De mégis, ha sikerül a megszokott pókerjátékos arcot hoznia, és a nyugalmát nem veszíti el, akkor a meccset is megnyerheti. Legyen nagyon összeszedett!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valami nyomasztja, ezért még a közelgő Húsvétot is borongós kedvvel várja. Pedig nem halogathatja tovább a készülődést. Rengeteg még a teendője, és a szokásos maximalizmusát sem tudja levetkőzni. Vásároljon be!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemes hírekre számíthat a mai napon. Lehet, hogy hosszabb-rövidebb utazásra indul, vagy az ünnepi készülődés következtében kell többet lótni-futnia. Az ügyintézés nagyon sok jó emberrel hozza össze. Ismerkedjen, barátkozzon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Több szabadidőre lenne szüksége, hogy végre kipihenhesse magát. Ezt ön is nagyon jól érzi, ezért akár szabadságot is vehet ki az ünnepeket meghosszabbítandó. Ez azonban önmagában kevés. Egy kis wellnes kúra sem ártana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, a partnere titkolja, bagatellizálja az érzelmeit. Sajnos a nagy romantikus ömlengéseket csak úgy csikarhatja ki belőle, ha viszont ön mutat egy kicsi ridegséget. Úgy látszik, a dolgok természete ilyen. Ez lendít mozgásba.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon több lazításra lesz lehetősége. Talán a főnöke távolléte, elfoglaltsága, vagy lágysága miatt. Egy közös programot is szervezhet a munkatársaival. Legalább egy ebédet, vagy sörözést. A kapcsolatokat ápolnia kell!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Derűs kedvű, és ez remek hatással van a kondíciójára. Vagy épp fordítva: a sportos élet teszi hangulatát is felhőtlenebbé. Ez egyenes arányban van természetesen a leadott kilókkal is. Könnyűség és gondtalanság egyek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sokkal nyitottabb lehet bármi újdonságra, mint máskor. Ezért még új terápiára is hajlandó lehet, ha valamilyen egészségügyi panasza volna. Felkereshet például egy természetgyógyászt, vagy masszőrt. Tegyen egy próbát!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: